ALASKYLÄ

Parkano-Seura ry:n tulevat ja olleet tapahtumat

-, 8.9.2019 messu Parkanon kirkossa, jossa avustivat Parkano-Seuran johtokunnan jäsenet.
Saarna ja liturgi johtokuntamme jäsen rovasti Erkki Hirvi, rukousavustaja Sirpa Liukonen, ehtoollisavustaja ja tekstien lukija Tuula Uusitalo, tervetulotoivottajana Anja Mäkinen ja Sirpa Liukonen, kantori Stephen Evans.
Kirkossa oli 55 henkeä.
Kauko Karhuluoma nauhoitti messun web-kameralla ja nauhoitus on youtubessa.

-, 16.9.2018 vietettiin Parkano-Seuran kirkkopyhää. Kirkossa 79 henkilöä ja kahvitilaisuudessa   seurakuntatalolla n. 40 henkilöä. Messussa saarnasi johtokuntamme jäsen rovasti Erkki Hirvi, liturgina kirkkoherra Liisa Myyryläinen, kanttorina Sami Salomaa, kirkkokuoro lauloi. Parkano-Seuran johtokunta avusti eri tehtävissä.

-, Tekeillä kirja "Tarinoita Parkanosta" vuoden 2019 aikana. "Tarinoita Parkanosta" on työnimi.
   Kirjan nimeksi vahvistettiin    "Parkanolaisia arjen ahertajia"

-, Parkano-Seura ry:n 40-vuotisjuhla 17.9.2017

-, Kotiseutulehtitoimikunta v 2017
   päätoimittaja Maarit Lehto
   muut jäsenet: Parkanosta Marita Koskinen, Kihniöstä Paula Latvajärvi ja Sirpa Kortesluoma

-. Joululehtitoimikunta v 2016
    päätoimittaja Maarit Lehto
    muut jäsenet: Parkanosta Riina Nieminen, Salme Törmä, Paula Latvajärvi
    Kihniöstä Sirpa Kortesluoma

-. 20.9.2015 vietettiin Parkano-Seuran kirkkopyhää. Kirkossa oli 72 henkilöä läsnä.

-. Parkanokävely toteutettiin 19.9.2015 Väistön ja Rytilän vanhan myllyn alueella.
Tilaisuudessa oli n. 100 henkeä paikalla. Vetäjänä Parkano-Seurasta oli Leena Perälä ja kaupungilta Elisa Orjatsalo. Setlementti tarjosi kahvit Parkanopirtin piha-alueella.

-. Parkanon ja Kihniön Joulu 2014 kotiseutulehti tuli myyntiin 27.11.2014
Myynnissä Parkanon kirjastossa, kädentaidonmessuilla 30.11, joulumyyjäisissä Parkanon seurakuntatalolla 7.12, Parkanopirtillä ja Parkano-Seuran kotisivuilla.

-. Vuoden 2014 alussa Parkano-Seura otti tehtäväkseen toimittaa joululehteä Parkanon ja Kihniön joulu.
Tätä varten perustettin joululehtitoimikunta, jossa ovat:

pätoimittaja Maarit Lehto
muut jäsenet: Parkanosta Leena Perälä, Salme Törmä, Paula Latvajärvi
                        Kihniöstä Sirpa Kortesluoma

-. Vuoden 2013 lopulla Parkanon kaupunki perusti Metsämuseon talkootoimikunnan.
Parkano-seuran edustajana toimikunnassa on Juhani Salminen.
Vuodesta 2017 lähtien Marita Koskinen.

-. Lähetettiin CD "Parkanon seurakunnan kirkonkellojen sanomaa" Yle Radio 1:lle.
Ottivat mielihyvin CD:n vastaan ja käyttävät ehtookelloja ja yhteensoittokelloja eri tilanteissa.
10.5.2014 lauantaina soivat Parkanon kirkon kellot Ehtookelloina klo 18.00

-. Parkanon kotiseutukävely la 13.9 2014 klo 12 kirjaston parkkipaikalla.
Tutustutaan vanhaan OTK:n puistoon. Luvassa infoa, tietovisailua ja kahvitarjoilua.
Järj. Parkanon kaupungin vapaa-aikatoimi, kirjasto ja Parkano-Seura ry

Otsikko

Klikkaa tähän lisätäksesi tekstiä. Kerro hieman vaikkapa itsestäsi, harrastuksistasi ja työstäsi.