ALASKYLÄ

Parkano-Seura ry:n tulevat ja olleet tapahtumat

-, Tekeillä kirja "Tarinoita Parkanosta" vuoden 2018 aikana.

-, Parkano-Seura ry:n 40-vuotisjuhla 17.9.2017

-, Kotiseutulehtitoimikunta v 2017
   päätoimittaja Maarit Lehto
   muut jäsenet: Parkanosta Marita Koskinen, Kihniöstä Paula Latvajärvi ja Sirpa Kortesluoma

-. Joululehtitoimikunta v 2016
    päätoimittaja Maarit Lehto
    muut jäsenet: Parkanosta Riina Nieminen, Salme Törmä, Paula Latvajärvi
    Kihniöstä Sirpa Kortesluoma

-. 20.9.2015 vietettiin Parkano-Seuran kirkkopyhää. Kirkossa oli 72 henkilöä läsnä.

-. Parkanokävely toteutettiin 19.9.2015 Väistön ja Rytilän vanhan myllyn alueella.
Tilaisuudessa oli n. 100 henkeä paikalla. Vetäjänä Parkano-Seurasta oli Leena Perälä ja kaupungilta Elisa Orjatsalo. Setlementti tarjosi kahvit Parkanopirtin piha-alueella.

-. Parkanon ja Kihniön Joulu 2014 kotiseutulehti tuli myyntiin 27.11.2014
Myynnissä Parkanon kirjastossa, kädentaidonmessuilla 30.11, joulumyyjäisissä Parkanon seurakuntatalolla 7.12, Parkanopirtillä ja Parkano-Seuran kotisivuilla.

-. Vuoden 2014 alussa Parkano-Seura otti tehtäväkseen toimittaa joululehteä Parkanon ja Kihniön joulu.
Tätä varten perustettin joululehtitoimikunta, jossa ovat:

pätoimittaja Maarit Lehto
muut jäsenet: Parkanosta Leena Perälä, Salme Törmä, Paula Latvajärvi
                        Kihniöstä Sirpa Kortesluoma

-. Vuoden 2013 lopulla Parkanon kaupunki perusti Metsämuseon talkootoimikunnan.
Parkano-seuran edustajana toimikunnassa on Juhani Salminen.
Vuodesta 2017 lähtien Marita Koskinen.

-. Lähetettiin CD "Parkanon seurakunnan kirkonkellojen sanomaa" Yle Radio 1:lle.
Ottivat mielihyvin CD:n vastaan ja käyttävät ehtookelloja ja yhteensoittokelloja eri tilanteissa.
10.5.2014 lauantaina soivat Parkanon kirkon kellot Ehtookelloina klo 18.00

-. Parkanon kotiseutukävely la 13.9 2014 klo 12 kirjaston parkkipaikalla.
Tutustutaan vanhaan OTK:n puistoon. Luvassa infoa, tietovisailua ja kahvitarjoilua.
Järj. Parkanon kaupungin vapaa-aikatoimi, kirjasto ja Parkano-Seura ry

Otsikko

Klikkaa tähän lisätäksesi tekstiä. Kerro hieman vaikkapa itsestäsi, harrastuksistasi ja työstäsi.